"Rasmus" Finnflats Anthony

sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

Tämä viikko on mennyt nopeasti, töissä on kiireinen aika ja kaikki vapaa-aika on mennyt koirien kanssa. Rasmus on kasvanut paljon ja ripulin aikana menetetty paino on tullut takaisin ja tuntuu että paino on melkein kaksinkertaistunut viikossa (vaakaa ei ole käytetty, joten tämä vain sylituntuma). Olemme lenkkeilleet enemmän tällä viikolla ja isot koirat ovat käyneet uimassa, mutta Rasmus on vasta kastanut tassut.

Mitään luvatonta ei ole syöty tällä viikolla (jos pihassa silputtuja oksia ei lasketa)! Ehkä tuhoamiset olivat vain hetken huumaa tai sitten nyt ei Rasmus ole löytänyt mitään tuhottavaa. Ostin kyllä tällä viikolla kong-lelun, mutta sitä ei ole vielä käytetty. Aamu-ulkoilua on kyllä vähän pidennetty ja tällä viikolla on jonkinlainen päivärutiini muodostunut. Niin ja eilen ei päivällä ollut yhtään pissaa tullut lattialle, vaan ulos päästyään teki ison lammikon (pienet on pennun omistajan ilot)! Kakkaa ei sisällä ole ollutkaan kuin pari kertaa, jos ripuliaikaa ei lasketa. Hyvältä siis näyttää sisäsiisteyden opettelukin.

Tässä muutama kuva keskiviikon metsälenkiltä. Ensin poseerataan...

...Ja sitten jotain muuta...

Selvästi meillä on nyt noutaja. Luulin että walesimme kantavat paljon tavaroita, mutta Rasmus kantaa kaiken mitä suuhunsa saa :)