"Rasmus" Finnflats Anthony

maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Vatsavaivat hävisivät jo lauantai aamuun mennessä. Viikonlopun olimmekin Espoossa Suur-Helsingin Spanielikerhon majalla MH (luonnekuvaus) toimitsijakurssilla. Kaikki koirat oli tietysti mukana. Rasmus hurmasi porukan. Lauantai iltana Virpi (kennel Castiog) opetti Rasmukselle kontaktia ja nyt se on vähän väliä ottamassa kontaktia. Kyllä pennut on niin ihania kun oppivat nopeasti! Rasmus sai painella koko viikonlopun pitkin pihaa. Testasimme lauantaina räminälaitetta ja Rasmus oli ihan vieressä, mutta ei pelännyt räminää ollenkaan. Eilen harjoiteltiin koiran leikittämistä ja sehän olikin Rasmuksen mieleen. Se jaksoi leikkiä useamman toimitsijan kanssa innokkaasti.

Eilen illalla kotiin palattuamme meillä olikin kolme "raatoa". Koirat olivat koko viikonlopun juosseet ja peuhanneet, joten ei tarvinnut iltalenkille lähteä :). Tänä aamuna Rasmus kuitenkin oli jo viiden aikaan hereillä ja herätti meidätkin. Onneksi kuitenkin syötyään se rauhoittui takaisin nukkumaan ja mekin saimme vielä muutaman tunnin nukkua. Tänään virtaa tuntuukin olevan enemmän kuin tarpeeksi, sillä tätä tekstiä kirjoittaesssani Rasmus on vinguttanut leluja, jyrsinyt leluja, nykinyt näppäimistön johtoa, maistanut varpaitani... Ja kuitenkin ennen sitä se oli noin tunnin pihalla Retun kanssa painimassa. Mitäköhän kaikkea se keksii huomenna kun jää yksin, sillä tänään on viimeinen lomapäivä.

Tällä viikolla olisi tarkoitus aloittaa pentukurssi Espoossa. Samalla onneksi tulee treenattua autossa matkustamista, sillä siitä Rasmus ei oikein pidä. Eilenkin noin puolet matkasta Oittaalta kotiin se vinkui ja kitisi. Toki saattaa olla että se viihtyisi autossa paremmin jos saisi olla takana ja näkisi ulos, mutta emme uskalla laittaa sitä Artun kanssa konttiin, ettei sattuisi mitään. Arttu saattaa hermostua sen riehumiseen. Etujalkatilasta se ei näe ulos. No onneksi kuitenkin kun tie on suora ja meno tasaista se rauhottuu, kunnes taas pysähdytään... No ehkä se pikkuhiljaa oppii. Pääasia kuitenkin on että se ei voi pahoin autossa!