"Rasmus" Finnflats Anthony

maanantaina, marraskuuta 13, 2006

Pentunäyttelyitä

Rasmus Helsingissä 5.11.2006 kuva Kirsi Turunen

Viiko sitten oli kaksi pentunäyttelyä. Lauantaina Rasmus sai 1kp Pu4 ja sunnuntaina vain 1. Kp:ta ei saanut etuliikkeiden takia. Etuliikkeet ovatkin vielä kovin pentumaiset, mutta ehkä iän myötä nekin paranee...

Rasmusta kiinnostaa kovasti pentulaatikossa liikkuvat ja vikisevät pennut. Molly ei tosin ihan aina anna Rasmuksen niitä ihmetellä... Pennut vievätkin tällä hetkellä niin paljon aikaa että mitään kummempaa ei Rasmuksen kanssa olla ehditty puuhata lenkkeilyn ja leikkimisen lisäksi.

Olemme viime viikolla parjanneet Rasmusta tyhmäksi ja ilmeettömäksi. No eilen aamulla se sitten päätti näyttää kuinka "tyhmä" se onkaan. Isännän ollessa vielä sängyssä Rasmus laittoi makuuhuoneeseen valot päälle! Tänä aamuna se sitten päätti että lapsiportti on vain pennuille ja hyppäsi oviaukossa olevan lapsiportin yli. Hetken se yritti saada minua ylös sängystä, mutta kun ei onnistunut päätti mennä omatoimisesti ulos. Vielä kun oppisi laittamaan oven perässään kiinni niin ei tarvitsisi sitä sen perässä sulkea ;) No nyt uskomme että Rasmus ei olekaan tyhmä, ehkä emme vaan ymmärrä sitä aina!

Tälle vuodelle on vielä yksi näyttely, mutta sitten pidämmekin vähän taukoa kehistä ja keskitymme muihin harrastuksiin. Viime aikoina olemme todenneet Rasmuksen vähän ihmettelevän erirotuisia koiria, itsehän se kuvittelee olevansa walesi... Aiommekin käydä nyt talven aikana koirametsässä lenkkeilemässä, jotta saadaan kontakteja erirotuisiin koiriin.